Špenátový dort s krémem z mascarpone a s malinami se určitě stane hitem velikonoční nabídky hotelu. Foto: BWP Hotel International Brno
Sváteční menu v jedné z restaurací Hotelu International nebo dovoz místních specialit až k vám domů – velikonoční svátky s patří z pohledu gastronomie k nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším kulinářským akcím roku. Vychutnejte si je i letos.
Velikonoční období je spojováno nejen s křesťanskými svátky a ukončením půstu, ale také s příchodem dlouho očekávaného jara a přísunem nové energie. Tak se projevují i receptury jídel v Hotelu International. Pestrost barev, čerstvé suroviny, vše plné emotivních chutí a vůní. Samostatnou kapitolou jsou pak jídla z dílny místního cukrářského mistra. Čerstvě upečený voňavý mazanec, křehké sněhové kuřátko, cukrový beránek, linecká vajíčka a hlavně letošní specialita, totiž špenátový dort s krémem z mascarpone a s čerstvými malinami. Jestli to současná situace dovolí, na velikonoční menu můžete zajít do hotelové restaurace SIESTA a do vyhlášené restaurace s typickým repertoárem skvělé české a moravské kuchyně – do GUSTO Plzenka. Zároveň však mohou hosté využít i e-shopu Jídlo z Intru a jídla si objednat i s rozvozem až ke svátečnímu stolu.
Vyzkoušeli jsme za vás
Foto: Pocket Media/Klára Galle
BWP Hotel International Brno
Husova 16, Brno
www.hotelinternational.cz
www.jidlozintru.cz
Převzato z časopisu KAM v Brně → shop.pocketmedia.cz/predplatne