Pro čerstvé pečivo se zastavte na Štefánikově ulici vedle Flédy. Foto: Pocket Media / Klára Galle
Základem pro výrobu dobrého pečiva je kvalitní kvásek. V MZ Řemeslné pekárně na Štefánikově ulici pro vás na Velikonoce budou mít připraveny výborné mazance a jidáše z kvásku lievito madre.
Když „kváskovou mámu“, jak zní český překlad výše uvedeného termínu, použili na vánočky a panettone, zákazníci byli tak nadšeni, že se v MZ Řemeslné pekárně rozhodli z ní vyrábět i kváskové loupáčky a briošky. U prodejního okénka pekárny se můžete zastavit každý všední den od 14 do 19 hodin, stačí přibrzdit a koupit si voňavé, právě z pece vytažené pečivo k večeři.
Kromě velikonočních mazanců a jidášů, které pro vás budou na svátky připraveny, ochutnejte také další vynikající produkty nabízené pravidelně. Pšeničnožitný a celožitný chléb vyráběný z těsta, které zraje pomalou fermentací v chladu, bagety se sušenými rajčaty nebo olivami, šneky a croissanty z pravého másla a luxusní italské čokolády… Těšte se na chuťový zážitek. V současné době je ve vývoji i další celozrnná a špaldová varianta zdejšího pečiva.
Vyzkoušeli jsme za vás
Foto: Pocket Media/Klára Galle
MZ Řemeslná pekárna
Štefánikova 26, Brno
Převzato z časopisu KAM v Brně → shop.pocketmedia.cz/predplatne