Ilustrační foto.

Stravování | Série online přednášek, ve kterých se dozvíte vše o výběru potravin a o tom, jak poskládat jednotlivá jídla dne podle toho, jaký je váš cíl a jak náročný máte den. Již druhý díl na téma výběr správného obědu se uskuteční v pondělí 16. listopadu. Přednášet bude nutriční terapeutka Karolína Otavová, která během hodiny zmíní, jak si připravit zdravý a vyvážený oběd a jak řešit situace, kdy je nutné vybrat z poledních meníček v restauracích.

Témata přednášky:

  • Proč obědvat? Jak velký by měl oběd být?
  • Z jakých složek by se měl oběd skládat?
  • Jaké jsou nejčastější příklady nevhodných obědů?
  • Jak upravit staré dobré klasiky, jako jsou šunkofleky, žemlovka nebo kuře na paprice do zdravější varianty?
  • A co pizza nebo burger?
  • Jak si vybrat jídlo v restauraci a ve fastfoodu? Jak jsou na tom české salaterie?

pondělí 16/11 | 19:00

Ne hladu: Online seriál o výběru potravin – obědy

online prostřednictvím aplikace Zoom