Největší síla téhle kopečkové je v řemeslnosti. Oproti průmyslově vyráběné zmrzlině je to chuťová bomba. Foto: Ještě jednu

V případě zmrzliny z dílny Ještě jednu se u jedné porce nezůstává snadno. Denně zde nabízí 6 druhů, vždy čerstvé a odlišné. Dva sorbety, dvě oříškové, dvě krémové. “Myslím si, že naše největší síla je v řemeslnosti, stojíme si za tím, že poznáte rozdíl oproti průmyslově vyráběné zmrzlině, a pak ty naše kornoutky, co si pečeme, jsou top,“ říka zakladatel značky Jakub Gavor.

Zmrzlina Ještě jednu se ukrývá v prostorách kavárny Komár kafe u zastávky Klusáčkova v Žabovřeskách. Kdo si zrovna nepotřebuje zchladit chuťové pohárky, povzbudí tady svého ducha kvalitní výběrovou kávou. A bonus? Podle zakladatele Honzy Komárka hlavně místní dobrosrdečnost.

Denní zmrzlinovou nabídku najdete na sociálních sítích Ještě jednu – InstagramFacebook